Benefietavond

Benefietavond VONO vrijdag 21 april

Zin in een gezellige middag/avond? Kom op 21 april (van 17.00-20.30 uur) naar de Julianakerk voor de Benefietavond. Door en voor de “Van Oost naar Oost-groep”, die 10 juli richting Albanië gaat, is deze Benefietavond georganiseerd. Er zijn deze avond verschillende dingen te beleven.

 

Vanaf 17:00 is iedereen welkom voor een hapje, drankje en verschillende workshops. Vanaf 18:30 veilen de VONO-gangers hun eigen talenten. Wat dacht u van bieden op een privéchauffeur-voor-één-avond, iemand om uw gazon te maaien of een geheel verzorgd diner bij u thuis? Daarna kijken we samen naar een gastoptreden van een nader aan te kondigen act, en sluiten we de avond af met een muziekquiz waarbij u het in teams tegen elkaar opneemt en praten we nog na zolang het gezellig is. Gedurende de hele avond staat er een poffertjeskraam, is er patat en pizza te koop, en verkoopt de groep wijn en kaas.

De opbrengst van de avond gaat direct naar VONO. Wij zorgen ervoor dat dit geld wordt geïnvesteerd in projecten in Albanïe.

 

Voor meer informatie mail naar vanoostnaaroost@gmail.com

IMG-20170330-WA0003