Reisgids 2015

Nog een paar nachtjes slapen..

 

Aanstaande zaterdag is het zover: dan zal de groep van 21 jongeren en 3 volwassenen af reizen naar Albanië. Vanmorgen heeft de groep tijdens een bijzondere kerkdienst de zegen meegekregen voor op reis. De jongeren hebben door middel van acties de afgelopen maanden genoeg geld ingezameld om de projecten en de reis te kunnen financieren.

 

Tijdens de reis zal hier elke dag (mits er internet beschikbaar is), een verslag van de afgelopen dag te lezen zijn. Er wordt dan door de jongeren beschreven wat er die dag gedaan is aan de hand van verhalen en foto’s. Erg leuk om te volgen.

 

Nieuwsgierig naar wat de jongeren te wachten staat? Bekijk dan de reisgids eens. Hier staat diverse informatie over de projecten, het land en de groep in. Ook staan hier belangrijke contactgegevens van de leiding en de accommodatie waar wij zullen verblijven in.

 

Zondag 12 juli zullen wij proberen het eerste verslag online zetten. Hier zal het verloop van de reis in te lezen zijn, onze eerste indruk van Albanië en Tirana en onze eerste ervaringen. Wij wensen u alvast veel leesplezier!

 Download de reisgids

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.