Dag 11, terugkomst

Dag 11, terugkomst

Na een heerlijk ontbijt in het kasteel zijn we rond 09:00 uur vertrokken naar ons vertrouwde Nederland. Het was weer de hele dag rijden en de geplande aankomsttijd lag rond 18:00 uur. De files en regenbuien zorgden voor veel vertraging. Twee personenbussen zijn via Kassel gereden, een omweg van 100 kilometer. Uiteindelijk bleek dat de ‘gewone’ route toch sneller was. Bij de Nederlandse grens hebben de twee voorliggers gewacht op één van de andere personenbussen. Het vierde voertuig lag te ver achter dat besloten werd om niet te wachten. Het thuisfront wachtte natuurlijk ook op ons. Uiteindelijk kwamen de eerste drie voertuigen om 21:30 uur aan bij het Kruispunt en de laatste personenbus rond 22:30 uur. Iedereen werd ontvangen met een warm applaus door ouders, vrienden en zelfs hele gezinnen. Het was fantastisch om zo te worden ontvangen!

Afscheid nemen is altijd zwaar, zeker als je een anderhalve week 24/7 met elkaar bent opgetrokken. Iedereen drong aan op een reünie, waarmee nog eens benadrukt werd dat we een geweldige tijd hebben gehad met zijn allen!

Ik wil iedereen bedanken die deze reis mede mogelijk gemaakt heeft. Allereerst natuurlijk alle mensen die een financiële bijdrage hebben geleverd en de mensen van het projectteam die hebben geholpen bij de voorbereiding van de reis en de activiteiten. Ook de leiding en/of chauffeurs die mee waren tijdens de reis wil ik bedanken voor hun inzet! Tenslotte wil ik alle deelnemers van de reis bedanken die (in hun vakantie!) als vrijwilliger hebben geklust en/of hebben geholpen bij het kinderprogramma.

Wilbert

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.