Van Oost naar Proost

Van Oost naar Proost

Proosten

-FEEST, TAPBIER EN WIJN 1 EURO MET PROFESSIONELE GELUIDSINSTALLATIE-

21 april is het (na de benefietdag met nog meer bier, wijn, maar ook met friet en houtoven pizza’s) weer tijd voor de vierde editie van het legendarische Van Oost Naar Proost! Pak je dansschoenen maar uit de kast, want hier kan je terecht voor je klassenreünie, je bedrijfsborrel, je familieuitje, je vrijgezellenfeest, je verjaardagsfeest die niet mag van je moeder en voor die éne groep waarmee je al heel lang niet hebt afgesproken, omdat het nooit bij iemand thuis kan. Natuurlijk ben je hier ook welkom voor het indrinken voor de stad of gewoon voor de andere gezellige mensen!

 

Tijdens dit feest met professionele geluidsinstallatie, zullen er tapbier en glazen wijn verkrijgbaar zijn tegen de ongelooflijke prijs van 1 EURO. Vergeet happy hour! Dit wordt een happy evening! De ID-Controle zal worden gedaan door de net 18 geworden professionele uitsmijter Ladic van Dun, die bekend staat met het door midden knippen van ID-kaarten :). Voor de liefhebbers van Fris, is dit natuurlijk ook aanwezig tegen de prijs van 1 euro. Een ouderwets goed feest, waar verzoeknummers wél worden gedraaid en gezelligheid wordt gewaardeerd! Dus nodig je vrienden, familie, teamgenoten, zuipmaatjes en andere (onder)gewaardeerde personen uit en kom 21 april naar het wijkgebouw ACHTER de Julianakerk (Deventerstraat 91) Het feest zal om “12 uur” “afgelopen” zijn.


Dit feest wordt georganiseerd om geld op te halen voor het goede doel “Van Oost Naar Oost”. Deze reis naar Albanië is bedoeld om mensen in nood te helpen, ongeacht geslacht, ras of geloof. Voor meer informatie moet je 21 april komen en staan we je graag onder het genot van een tapbiertje van 1 EURO(!) te woord.