Ga naar de inhoud

Acties en data

Op deze pagina vindt u een overzicht van de acties die door jongeren worden uitgevoerd en georganiseerd voor het sparen van het benodigde bedrag.

Komende tijd kunnen elke zondag na de dienst in de Julianakerk de volgende producten gekocht worden:

-Autowasbonnen van Kleiboer

-tsjerkebier
-Luxe chocolade en bonbons
-Kaas

De opbrengst is om de reis naar Albaniƫ te realiseren. Het geld zal onder andere gebruikt worden voor de diverse werkzaamheden die wij daar gaan uitvoeren. In de onderstaande informatie kunt u lezen welke acties momenteel lopen en wat voorgaande acties hebben opgeleverd. Ook kunt hieronder diverse producten online bestellen waarmee u ons direct steunt!

Acties komend jaar:

Chocoladeletters verkoop

In de tijd tot 5 december kunt u Chocoladeletters bestellen in de smaken melk en puur voor ā‚¬7,95 per stuk. Ook is er de mogelijkheid voor suikervrije chocoladeletters. Deze chocoladeletters kunnen we verkopen in samenwerking met Bonbonspecials.

De helft van de verkoooprijs gaat naar VONO

Bestel HIER

Oliebollenverkoop

Data: 20 november 2023 tot en met 27 december 2023

Opbrengst: zandstra
Oliebollen van bakkerij Zandstra, lekkerder kunt u ze niet krijgen! Bakkerij Zandstra ondersteunt ons met de oliebollenactie. Van iedere verkochte oliebol krijgen wij een mooi bedrag voor onze reis. Jongeren verkopen oliebollen aan familie, buren en aan u. Na iedere dienst op zondagochtend in de Julianakerk zijn de oliebollen te bestellen bij de jongeren. Online bestellen kan natuurlijk ook! Benieuwd wat u kunt bestellen? Kijkt u dan op het online bestelformulier. Ā 

U kunt uw oliebollen HIER bestellen

Autowasbonnen

Data: september 2023 tot en met juli 2024.carwash_logo

Via carwash Kleiboer hebben we weer autowasbonnen in de aanbieding. VoorĀ  ā‚¬ 12 krijgt u een wasbeurt, beter gezegd uw auto ;-) met lava intensief ter waarde van ā‚¬ 19 Nergens goedkoper!! U kunt de bon zowel aan de Sleutelbloemstraat als aan het Rietveld bij woonboulevard aan de Zutphensestraat inleveren.

Kaasverkoop

Data: september 2023 tot en met juli 2024.

Opbrengst:Ā 
Ook dit jaar verkopen we weer heerlijke kaas. Van oud tot jong en nog een aantal heerlijke andere soorten kaas. Lekker voor bij de wijn of op brood. Wij mogen deze kazen voor een klein prijsje aan u verkopen! Het volledige bedrag komt ten goede aan VONO

Tsjerkebier

Wie wil niet genieten van een schijnheilige, heilig water, vrijzinnige, lichte preek, discipel, ouderling, zware dominee en een pƻstertraper. Een wat??? Dit typische Friese woord slaat op een persoon die bij het kerkorgel ervoor zorgde dat er lucht in de orgelpijpen kon komen. Denk maar aan de trappedalen bij een harmonium. Door de opkomst van de elektrische aandrijving werden de pƻstertrapers gaandeweg overbodig.
U kunt natuurlijk ook de bieren cadeau doen. De prijs is ā‚¬2,50 per flesje

Op de afbeelding staan niet de kapelaan en de stoute bisschop, maar die zijn wel te koop.

Winterkostbuffet

Datum: ergens in februari 2023

Opbrengst:
Op deze avond zullen onder andere verschillende jongeren van VONO de aankleding, het eten en de bediening verzorgen. En gezellige avond voor een ieder die van stampotten houdt!